All Nighter (tai oikeastaan Mage Knighter)

All Nighter kippistettiin käyntiin Fat Lizardin Saisonilla.

Ensimmäinen All Nighter on nyt vietetty, kiitokset kaikille osallistuneille! Sankareiden vaellus tulisi olemaan rankka, 55 tuntia lautapelejä yhteen putkeen saa kenet tahansa miettimään staminansa kestävyyttä. Koettelemukseen oli varauduttu kunnon ruoka- ja juomavarastoilla, sekä raa`alla tahdonvoimalla. Vaellus alkoi perjantaina illasta Vlaada Chvátilin suunnittelemalla Dungeon Petz pelillä. Lemmikkien kanssa vierähti tunti, jos toinenkin ja välissä syötiin illan pizzabuffet. Kun lemmikit oli saatu ostettua, hoidettua ja myytyä eteenpäin alkoi koko All Nighter tapahtuman kohokohta, Mage Knight seikkailu.

Dungeon Petz käynnissä.

Mage Knight on Vlaadan suunnittelema fantasia-teemainen seikkailupeli, jossa sankarit yrittävät saada valloitettua linnoja ja mätättyä lohikäärmeitä nekkuun. Hahmojen Blood Bitchin, Tikkarimiehen, Runnerin ja Lohikäärmeen seikkailu maagisessa maailmassa alkoi perjantaina yön koittaessa. Seikkailtuaan aamunsarastukseen Sankarit päättivät pitää lepotauon ja kerätä staminaa tulevaan koitokseen. Sankarit palasivat Mage Knightin maailmaan lauantaina yhden maissa, syötyään aamupalan. Seikkailut jatkuivat seuraavat viisitoista tuntia, ruokataukoa ja kissanhoitoa lukuun ottamatta. Mage Knight ei päästänyt Sankareita eikä heidän pelihahmojaan helpolla. Ensikertalaiset laitettiin heti tositoimiin, sillä pelimuodoksi valikoitui ”full conquest” vaikeiksi ruuvatuilla linnoilla. Pelin kaksi ensimmäistä päivää ja yötä eivät aiheuttaneet hahmojen välille isoja eroja ja kaikilla oli vielä kolmannen päivän koittaessa mahdollisuus voittoon. Kun kolmas päivä kallistui kohti loppuaan Blood Bitch oli kerännyt nimensä veroisesti pakkansa täyteen wound-kortteja, Runner puolestaan ui artifacteissa, Tikkarimies sekä Lohikäärme selvittivät keskinäisiä välejään seuraavan kierroksen paikoista. Ja sitten koitti viimeinen yö. Yö alkoi yhteistyöllä linnoja vallaten, kunnes vain yksi linna oli pystyssä. Viimeisen linnan kohtaloksi oli koitumassa Tikkarimies, mutta Lohikäärme lensi takavasemmalta ja politikoi mukaansa Blood Bitchin. Kahdestaan he tuhosivat linnan puolustuksen, jolloin Lohikäärme nappasi voiton itselleen niukalla erolla Runneriin. Sankarit saivat koitoksensa päätökseen sunnuntaina aamuyöstä, jonka jälkeen stamina varastoja täydennettiin ja All Nighter sai arvoisensa päätöksen sunnuntaina Gloomhavenin merkeissä.

Mage Knightin loppumähinät.

All Nightereita tullaan järjestämään myöhemmin uudelleen!

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Eerikinkatu 14, 00100 Helsinki