Loppu lähestyy…

Siis vuosi 2018 alkaa kohta vetelemään viimeisiään ja alamme toivotella tervetulleeksi vuotta 2019. Loppuvuosi ei aiheuta isompia hämminkejä aukioloaikoihimme. Aiomme viettää joulua lasten kanssa kotona 24.-25.12, jolloin kahvila on kiinni, mutta avaamme ovemme taas Tapaninpäivänä 26.12 klo. 15.00. Juhlimme Teidän kanssanne Uutta Vuotta maananataina 31.12 klo 14.00-02.00, joten otetaan vuosi 2019 vastaan lautapelejä pelaillen.

Viime viikolla saimme nauttia SnowdaleDesingin Sami Laakson seurasta, kun hän kävi demoamassa uutta julkaisuaan Dawn of Peacemakers-peliä. Mukana menossa olivat totta kai jo aiemmin ilmestyneet Dale of Merchants 1&2. Mukavasti kävi porukkaa tutustumassa kyseisiin peleihin ja Samilla kului ilta rattoisasti pelejä esitellessä sekä pelatessa.

Loppuvuoden HobbyGroup sunnuntait on pyhitetty pääasiassa Gloomhavenille, mutta jos haluaa kokeilla jotain muutakin peliä on se täysin mahdollista. Gloomhavenissa on tilaa uusille pelistä kiinnostuneille, sillä varsinaisia campain-ryhmiä ei ole muodostettu ja aina paikalle pääsevät muodostavat sen kertaisen seikkailijaryhmän.

Muistutuksena vielä joululahjojen ostajille; kymmenen kerran pelipasimme pujahtaa pukin lahjasäkkiin 40€:lla ja ensi vuoden alkuun on pelikerrat turvattu!

JOULUKUUN AUKIOLOAJAT
ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12 AVOINNA
JOULUNA SULJETTUNA VAIN 24.12 JA 25.12. MUUTEN AVOINNA NORMAALISTI.
UUDENVUODEN AATTONA 31.12 14 – 02.
TERVETULOA!

 

Anne-Mari & Henri

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Eerikinkatu 14, 00100 Helsinki