Lautapeliviikonloppu ja Glögiä

Tulevana viikonloppuna 30.11-1.12 vietämme Poromagian kanssa Lautapeliviikonloppua. Meillä tapahtuma starttaa perjantaina kello 15.00 alkaen, kun Snowdale Designin Sami Laakso, jonka suunnittelemia pelejä ovat Dale of Merchants 1 & 2, sekä juuri ilmestynyt Dawn of Peacemakers, saapuu  vieraaksemme kahvilaamme. Tapahtuman ajan on toki koko lautapelihyllymme valikoima pelattavissa normaaliin henkilökohtaiseen pelimaksuun 4€/ 1-4 tuntia tai 5€ kokopäivä.

Tervetuloa jutustelemaan Samin kanssa.

Viime viikolla alkanut HobbyGroup pelasi tämän hetken ykköseksi valittua Gloonhaven-peliä kahdella porukalla ja tästä lisää Blog Gloomhaven. Tällä viikolla HobbyGroup peleinä keskiviikkona Potion Explosion klo 17.00 ja sunnuntaina jatkamme Gloomhavenilla.

Ja sitten peliaiheiden sivusta. Club sandwich-leivät saapuivat menulle viime viikolla pitämään huolta pelaajien staminasta. Herkullisina makuina löytyvät kinkku, tofu ja kana. Club sandwich annokseemme kuuluu lisäksi kartanon perunalastuja. Myös salaatti otti oman paikkansa listallamme makuina kana-vuohenjuusto, tofu ja kinkku.

Aloitimme myös glögi kauden itsetekemällämme glögillä ja sehän vietiin melkein käsistä, joten ei muuta kuin keittelemään lisää.

Talvi tulee ja pakkanen alkaa kiristymään ulkona, mutta lautapelit pitävät lämmön sisällä.

Anne-Mari & Henri

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Eerikinkatu 14, 00100 Helsinki