Café Boardgamessa tapahtuu!

Loppuvuodesta ei löysäillä, vaan tutustutaan lautapeleihin entistä enemmän.

 

Pitkään suunnittelemamme ja kehittelemämme HobbyGroup starttaa keskiviikkona 21.11 Arkham Horrorin kolmois editionilla kello 17:00. HobbyGroup on tarkoitettu lautapeleistä kiinnostuneille, joilla ei välttämättä ole omaa säännöllisesti kokoontuvaa peliporukkaa. HobbyGroup pelipäiviä ovat keskiviikko ja sunnuntai. Voit liittyä HobbyGroup jäseneksi, jolloin voit kuitata loppuvuoden pelit ke ja su päiviltä 20€. (Ensi vuodesta alkaen jäsenyys on puolivuosittainen 96€/kausi.) Mukaan ryhmään voi hypätä koska tahansa ja tutustua avoimen pelikerran hinnalla 4€/kerta. Pelaamme lautapelejä ja opettelemme pelin kerrallaan, alkuun Henrin opastuksella ja myöhemmin myös ryhmäläiset voivat opettaa omia suosikkipelejään muille. Jos sormet syyhyävät opettaa omia lemppareitaan, kannattaa olla meihin yhteydessä, niin saamme ilmoitettua pelattavat pelit ajoissa kanavillemme kiinnostuneiden tietoon. Ja totta kai, jos sinulta löytyy peli, jota ei ole meidän hyllyssämme, ota se mukaasi.

 

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna saamme nauttia Dale of Merchants 1&2,sekä Dawn of Peacemakers pelien suunnittelija Sami Laakson seurasta, sillä hän saapuu vieraaksemme perjantaina 30.11 kello 15:00 alkaen. Lisäksi Sami on tavattavissa Poromagian myymälässä lauantaina 1.12 kello 11:00-18:00 välillä.

 

Pelipassimme saapuvat kahvilaamme juuri sopivasti Black Weekendiksi. Viikonloppuna pelipassimme ovat myynnissä 35€/pelipassi (norm.40€) ja passi sisältää kymmen pelikertaa. Näitä on kiva ostaa pelikavereille vaikka pukin lahjasäkkiin. Pelipassimme eivät ole henkilökohtaisia, vaan ne voi ostaa vaikkapa kaverin kanssa yhdessä jaettaviksi. Pelipassimme teema on ”Build your own D20”. Aina käyttäessäsi pelipassia saat valita mikä numero D20 kuvioon merkitään. Kun saat koko nopan valmiiksi, heität oikeaa D20 noppaa. Jos saat oman noppasi päänumeron, saat seuraavan pelipassin -50%. Sivuosumista seuraavan pelimaksun hinta putoaa -15%.


BLACK WEEKEND

Juhlimme Black Fridayn sijaan koko viikonlopun Black Weekend-teemalla. Viikonlopun aikana osa juomistamme on tarjouksessa ja Anne-Mari loihtii keittiössä herkullista Baileys tiramisua. Kaikki Black Weekend tarjoustuotteemme ovat 4€/kpl, niin kauan kuin tuotteita riittää. Myös koko päivän pelimaksu on 4€ Black Weekendin aikana.

 

Huh huh kun meillä tapahtuu, mutta mikäpäs sen mukavampaa. Kohta jo Joulukin kolkuttelee ovella, Uudesta Vuodesta puhumattakaan. Uuden Vuoden aattona maanantaina 31.12 olemme muuten poikkeuksellisesti avoinna 14-02, jotta pääsemme juhlimaan vuodenvaihdetta Teidän kanssanne!

 

Anne-Mari & Henri

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Eerikinkatu 14, 00100 Helsinki